You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ЕУ ИНСТИТУТ Скопје

нема отворени работни позиции

За компанијатаЗдружението за образовно истражувачки развој ЕУ ИНСТИТУТ Скопје е граѓанска организација основана и постои со основна цел за промовирање и развој на европските вредности преку организирање и реализација на истражувачки и едукативни проекти од областа на европските вредности, меѓуетничките односи, човекови права, пазарот на капитал, медиуми и комуникации и други соодветни активности, како семинари, конгреси, тренинзи обуки и сл.

Поврзани огласи

Оствари контакт со ЕУ ИНСТИТУТ Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака