You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
HELIKON DUO DOO Skopje

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Хеликон Дуо ДОО Скопје е компанија која се занимва со туризам и угостителство. На планината Плачковица во близина на град Радовиш се наоѓа објект хостел кој се нуди на туристите преку цела година.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со HELIKON DUO DOO Skopje
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака