You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
БИРН 2002 ДООЕЛ ПРИЛЕП

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Бирн 2002 ДООЕЛ започнува со производство на парфеми во 2006 година, како мал бизнис со неколку вработени. Како што одминувало времето компанијата се развивала во правец на барањата и потребите на пазарот. Денес БИРН 2002 е компанија која има преку 70 вработени, со сопствена дистрибутивна и комерцијална мрежа на големопродажба низ цела држава и располага со два магацини во Прилеп и Скопје. Во нашето портфолио можете да ги пронајдете веќе познатите брендови како Мошус, Релакс, Ефект, Екстрим или поточно 250 различни видови на парфеми. Спектарот на производи се проширува во 2020 и во делот на козметиката.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со БИРН 2002 ДООЕЛ ПРИЛЕП
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака