You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Т.А.Меридијан

нема отворени работни позиции

За компанијата

Со туристичко агенциска дејност професионално се занимаваме од 1993 година при што континуирано и активно работиме и до ден денес.

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ:
Авионски билети за сите дестинации
Туристички аранжмани
Автобуски билети кон Европа
Летни аранжмани
Автобуски билети за соседни земји
Визи
Сезонски автобуски превоз
Полиси за осигурување
Бродски билети - траекти кон Италија
Организирање и посета на саеми
Хотелски резервации во цел свет
Хотелско сместување во Македонија
Крстарења

Поврзани огласи

Оствари контакт со Т.А.Меридијан
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака