You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Магнетик ДООЕЛ Скопје

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Магнетик е водечки малопродажен трговец во Македонија што нуди привлечна облека, чевли и додатоци за мажи и жени. Од нашиот почеток, ние сме посветени на обезбедување на најдобра можна услуга за нашите клиенти и исто така и ја подобруваме секој ден. Во изминатите 28 години, работевме за да обезбедиме најдобро можно шопинг искуство, помагајќи им на клиентите да поседуваат стил, не само да купуваат мода.

Магнетик денес ги претставува светски познатите брендови како Weekend Max Mara, Studio Max Mara, Leisure Max Mara, Sportmax, Patrizia Pepe, Coccinelle, Marella, Pennyblack, Liu Jo, Paul аnd Shark, Gerry Weber, Motivi, Oltre, Fiorella Rubino, Carpisa, Yamamay и Pinko

Во 2006 година, Магнетик ја отвори мексиканската кантина Амигос во центарот на Скопје, каде што нудиме исклучително вкусна и свежо подготвена мексиканска храна, според традиционалните рецепти секогаш обезбедувајќи квалитет на производите.

МИСИЈА / ЦЕЛ
Секогаш да работиме кон зголемување на среќата на клиентите со постојано подобрување на бизнис стандардите.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Магнетик ДООЕЛ Скопје
 
 

Ул. Васил Главинов 3/10, општина Центар, 1000 Скопје

Email: info@magnetik.com.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака