You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Љубезност Скопје

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Ние сме здружение на граѓани кое работи во социјалната сфера и дава хуманитарна помош и социјални услуги на бездомници и граѓани кои живеат во сиромаштија.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Љубезност Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака