You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ПЗУ Аптека Медика 2003 Гевгелија

нема отворени работни позиции

За компанијата

ПЗУ Аптека Медика 2003 Гевгелија постои на пазарот од 2003-та година со успешни финансиски резулати до денес.
Целта ни е да имаме задоволни пациенти и вработени.
Нашиот персонал постојано се надградува со присуство на многубројни едукации и семинари во земјава и странство од областа на фармацијата се со цел да обезбедиме квалитетна услуга на нашите пациенти.

Поврзани огласи

Оствари контакт со ПЗУ Аптека Медика 2003 Гевгелија
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака