You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
digicube Doo Skopje

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Ние сме дигикуб.
Се опишуваме себеси како млади и млади во срцето, креативни и гикови, мислители и креатори со потребната визија да го ставиме најдоброто на хартија и во светот за нашите клиенти. Како дигитална агенција, наш врвен приоритет е да развиеме оптимални процеси и решенија за нашите клиенти и да ги пласираме на начин ориентиран кон успех. Во срцето на источна Швајцарија, во Лихтенштајн и во Северна Македонија, секој ден одиме со полна гас и нудиме производи и услуги кои ги радуваат нашите клиенти и нивните клиенти.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со digicube Doo Skopje
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака