You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Толлакс ДОО

отворени 2 работни позиции

За компанијата

Толлакс ДОО Скопје е брзорастечка компанија која во своето портфолио има 20 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква,Драчево, Ѓорче Петров и 1 Поло Супермаркет.
Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Толлакс ДОО
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака