You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Македонски Телеком АД Скопје

отворени 4 работни позиции

За компанијата

Македонски Телеком е водечки телекомуникациски оператор во Северна Македонија и дел од Групацијата Дојче Телеком од 2001 година. Посветени сме да бидеме партнер во дигитализацијата на општеството и да создадеме одржливи вредности за сите. Ова е нашиот поттик да градиме мрежи на иднината со примена на технологија од најновата генерација и да создаваме напредни Cloud и ИКТ решенија и платформи за паметен град. Нашата мрежа може да стори многу повеќе од едноставно поврзување на луѓето. Затоа, нема да застанеме сѐ додека не ги поврземе сите!

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Македонски Телеком АД Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака