You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ДПУТ Бучен Козјак ДОО

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Млекара Бучен Козјак ДОО, со производствени капацитети во Куманово е компанија која повеќе од 35 години се занимава со преработка и производство на млеко и млечни производи по традиционална рецептура.

Природниот вкус на производите е тоа што ја прави млекарницата препознатлива на пазарот. Долгогодишното постоење на Бучен Козјак зборува за дисциплинираноста во работењето, а сето тоа е препознаено од страна на потрошувачите и е наградено со нивната доверба. Она што Бучен Козјак го прави препознатлив бренд е производството на квалитетни млечни производи кои се создаваат во креативна работна атмосфера.

Бучен Козјак ја негува својата политика за квалитет, посветено работи кон остварувањето на поставените цели и се стреми кон усовршувањето на производствените капацитети и персоналот, како и унапредување на работната атмосфера.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ДПУТ Бучен Козјак ДОО
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака