You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
МУЛТИХЕМ

нема отворени работни позиции

За компанијата

Мултихем е компанија со средна големина, формирана во 2002 година лоцирана во Струмица Македонија Kомпанијата е целосно специјализирана за производство на течни детергенти за чистење како Приватни Марки на клиенти повеќето базирани во поранешниот Југословенски регион Компанијата продолжува со проширување на францускиот рускиот исландскиот пазар Клиентите се ланци на супермаркети и дистрибутерски копании

Поврзани огласи

Оствари контакт со МУЛТИХЕМ
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака