You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
EURO AKTIVA DOO

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Актива е основана во 2000 година како семеен бизнис на семејството Алиу од Скопје. Нејзината деловна активност ја започнува станувајќи ексклузивен дистрибутер на производите Сиденор од Грција, почитуван бренд во светот на градежништвото и сертифициран за квалитетот на нејзините производи. Подоцна, Еуро Актива станува ексклузивен дистрибутер на Курум Холдинг во Албанија, и многу други производи од разни компании од сферата на градежништвото. Денес, Еуро Актива е позната како лидер во снабдување со железни градежни материјали, покривајќи 50 посто од вкупната побарувачка на пазарот во Македонија. Денес, компанијата брои 60 постојани вработени. Покрај деловната активност, Еуро Актива е компанија со висока социјална одговорност. Доказ за тоа е постојаната поддршка на хуманизмот, културата и спортот. Безбројни се случаите кога Еуро Актива помогнала индивидуа или семејство, поддржала концерти, фестивали и разни културно-уметнички настани, а помогнала и во развојот на спортот во Македонија.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со EURO AKTIVA DOO
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака