You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ДОМИНГ ЈТД

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Доминг ЈТД е компанија која постои и се развива од 1998 година.
Примарна дејност со која се занимава нашата компанија е: Проектирање, Ревизија, Изведба и Надзор на градежни објекти.

Секогаш сме отворени за соработка со квалитетни и искусни кандидати во својата област.
Бараме колеги со одлични комуникациски способности, способност за тимска работа и способност за самостојно водење на проекти.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ДОМИНГ ЈТД
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака