You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Тудорс

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Тудорс е бренд основан во Турција,а на нашиот пазар застапен од 2011година.
Брендот е наменет за машката популација,каде што кошулата е најчестиот производ во асортиманот.

Покрај големиот избор на кошули,и сезонската колекција како поло маици и џемпери,во колекцијата на Тудорс може да најдете и модни аксесоари како кравати,лептир машни,манжетни,каиши,игли за кравати,парфеми,марами,нараквици,трегери,долна облека, и многу други.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Тудорс
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака