You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
СИКС П КОНСАЛТИНГ

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Спeцијализирана компанија за Контрола на квалитет на софтвер, има потреба од практиканти кои треба да ги совладаат основните техники на софтверско тестирање, manual и functional testing.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со СИКС П КОНСАЛТИНГ
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака