You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Триглав Осигурување АД, Скопје

отворени 2 работни позиции

За компанијата

ГРАДИМЕ ПОСИГУРНА ИДНИНА И ПРОДОЛЖУВАМЕ ДА НАОЃАМЕ РЕШЕНИЈА ЗА НАШИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ

Секојдневно создаваме посигурна иднина за нашите осигуреници, сопственици, деловни партнери и се разбира, за вработените. Затоа секој од нас како поединец и сите заедно како тим веруваме дека со својата секојдневна и стручна работа придонесуваме кон сигурноста. На секој чекор, колку и да е мал, можеме да подадеме рака и да понудиме сигурност.
Мисијата ја остваруваме преку нашите вредности, агилност, едноставност и доверливост.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Триглав Осигурување АД, Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака