You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Ултранет ДОО

нема отворени работни позиции

За компанијата

Унет е првиот македонски интернет провајдер, формиран уште во далечната 1995 год. на 20-ти Април, датум кој официјлано се смета за старт на интернет комуникацијата во Р.Македонија.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Ултранет ДОО
 
 

Партизански одреди 70б, Д.Ц. Алуминка, 1000 Скопје

Email: unet.ultranet@gmail.com

Коментари
Внеси оцена и препорака