You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Т.П ВОДЕНИЦА ОНЕ подружница ХОТЕЛ СЕНИГАЛЛИА Скопје

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Хотел ресторант Сенигаллиа е средниот брод,еден од трите бродови на реката Вардар.Објектот е многу популарен поради изгледот и локацијата.Ние сме вистинска атракција во градот Скопје,еден од најубавите објекти во градот,лоцирани сме во центарот на кејот на реката Вардар.Функционираме како ресторан,бар и хоте и поради нашиот висок квалитет на услуги имаме константно работа,т.е посетеност на гости од градов но и од надвор.Располагаме и со хотелски дел (соби за изнајмување) кои се исто така доста посетени.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Т.П ВОДЕНИЦА ОНЕ подружница ХОТЕЛ СЕНИГАЛЛИА Скопје
 
 

KЕЈ 13ТИ НОЕМВРИ БР.5C СКОПЈЕ ЦЕНТАР

Email: info@senigallia.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака