You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
BDO DOO

отворена 1 работни позиција

За компанијата

БДО МАКЕДОНИЈА
БДО Македонија е основана како Димитров Ревизија ДОО Скопје во 1999 година. Таа е регистрирана според Законот за ревизија од 1997 година и е меѓу првите ревизорски фирми во земјата. Почнувајќи од април 2001 година Димитров Ревизија е прифатена како членка на Меѓународната група на ревизорски фирми DFK International од Лондон.

Од 2011 година, БДО Македонија е членка на БДО Глобал, петта најголема светска ревизорска и консултантска мрежа.

Нашиот бизнис е изграден на чврсти деловни односи. Се фокусираме на она што е важно за нашите клиенти. Ние сме одговорни и сигурни за одржување отворена комуникација.

Тимот на БДО Македонија го сочинуваат специјализирани професионалци од областа на ревизијата, сметководството и бизнис консултантството и се карактертизираат со длабоко разбирање и знаење за индустриите и прописите комбинирани со искуства во тие области.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со BDO DOO
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака