You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Гранд-Екпорт Подружница.бр3 ГФЦ Марино

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Компанијата Гранд Експорт Скопје Подружница бр.3 Гранд Фоодс Цорпоратион марино Илинден се занимава со производство на кроасани и колачи .

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Гранд-Екпорт Подружница.бр3 ГФЦ Марино
 
 

ул.532 бр.150 Марино ,Илинден

Email: office@gfc.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака