You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Хотел Канет Сива Канет Компани

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Хотел Канет се наоѓа во Градскиот парк во Скопје, позади градската фонтана и е на десетина метра од Градскиот стадион Тоше Проески. Изграден во скандинавски стил, со дрвена конструкција одлично се вклопува во природниот амбиент во самиот парк. Прв пат отворен во 1999 година, комплетно реновиран ентериер во 2011година.

Хотел Канет располага со тринаесет соби, од кои девет соби се со еден голем француски кревет, четри соби се со два одвоени кревети.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Хотел Канет Сива Канет Компани
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака