You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Адвокатско друштво НАКОВ и БОШКОВ Штип

нема отворени работни позиции

За компанијата

Адвокатско друштво НАКОВ и БОШКОВ е адвокатска фирма посветена на воспоставување и градење на однос со клиентите, се со цел да ја задоволи нивната потреба. Ефикасно и професионално ја стимулира тимската работа со цел да се испорача правен перфекционизам до клиентот. Адвокатите имаат извонредно академско образование што е рефлексија на посветеност, достапност и ефикасност. Специјализирани и стручни во областа на работните односи. Адвокатско друштво НАКОВ и БОШКОВ претставува адвокатска канцеларија во која работат млади адвокати, заеднички со млади адвокатски приправници и практиканти и истите низ годините обучуваат млади лица од областа на правото.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Адвокатско друштво НАКОВ и БОШКОВ Штип
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака