You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Фондација за менаџмент и индустриско истражување

нема отворени работни позиции

За компанијата

Фондацијата за менаџмент и индустриско истражување делува во 4 области: економски развој, истражување и развој, животна средина, и општество. Обезбедуваме поддршка на старт-ап компании, како и бизнис и иновациски услуги на МСП. Го промовираме младинското и женското претприемништво, а во соработка со чинителите од јавниот и приватниот сектор работиме и на полето на циркуларната економија, ИКТ и еко-иновациите. Ја промовираме родовата еднаквост и се залагаме за еднакво и инклузивно општество.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Фондација за менаџмент и индустриско истражување
 
 

16та Македонска бригада 13б

Email: mir@mir.org.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака