You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
In Dent Family Dental Clinic

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Ние сме стоматолошка ординација која располага со најсовремен дигитален рентген кабинет за панорамски снимки, телерентген и мали ретроалвеоларни снимки, работиме најсовремени стоматолошки конзервативни и специјалистички техники.
Нудиме пријатна и позитивна работна атмосфера, можност за напредок и солидна плата со дополнителни бонуси.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со In Dent Family Dental Clinic
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака