You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Camping Scout Struga

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Тимот на камп Скаут се проширува
Што нудиме ние
Живееш во камп Скаут - Струга, на самиот брег на Охридско Езеро (за сите оние кои сакаат да ни се придружат, но не живеат во околината)
Опуштена работна атмосфера
Домашно готвена храна како од кујната на баба, кафе, сокови, чај
Најпозитивниот колега кој секогаш е расположен да ти прави друштво на смена, ретриверот Скаут
Работа ти е да сместуваш гости и да направиш да се чувствуваат како дома, да се дружиш со позитивни луѓе од целиот свет и да организираш незаборавни авантури на сите оние кои ни го довериле нивниот одмор
Профил на нашите идеални кандидати:
позитивни и насмеани момци и девојки
со одлични комуникациски и организациски вештини
задолжително да знаат англиски, а втор трет странски јазик е предност
да имаат проактивен пристап кон работата и
Multitasking skills
Outside-of-the-box thinkers
желни за работа, дружење и авантура
љубители на животни (во нашиот камп и четириножните пријателчиња се секогаш добредојдени)
предност имаат кандидатите со работно искуство или едукација во областа на туризмот
Доколку се пронајде себе во текстот погоре и сакаш да се пријавиш, испрати ни го твоето CV на hi@camp.mk, а за сите останати прашања DM

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Camping Scout Struga
 
 

Vlado Maleski 77, 6330 Struga

Email: hi@camp.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака