You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
СФ1 Клипс Дооел

отворена 1 работни позиција

За компанијата

PANDORA е основана во 1982 година со едноставна идеја: да ги славиме жените, нудејќи им прилика за лично изразување преку нашиот универзум на висококвалитетен и современ накит по достапни цени. Денеска PANDORA стана еден од најголемите светски брендови за накит, присутна во повеќе од 100 земји на шест континенти. PANDORA дизајнира, произведува и продава рачно доработен и современ накит од високо квалитетни материјали по достапни цени.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со СФ1 Клипс Дооел
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака