You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ЕЛИНГ ДОО Скопје

отворени 2 работни позиции

За компанијата

ЕЛИНГ е компанија со седиште во Скопје, Македонија, која примарно работи со трговија на електро-материјали и е присутна на пазарот од 1991 година. Почнувајќи најпрво како мал бизнис, благодарејќи на својата компетентност и професионалност компанијата бележи постојана експанзија која денес брои над 50 вработени и годишен обрат од над 5 милиони евра. Компанијата нуди директна продажба на електрика за потребите на домаќинствата и индустријата, како и технички решенија и инженеринг услуги.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со ЕЛИНГ ДОО Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака