You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Доминос Пица

отворени 4 работни позиции

За компанијата

Доминос е американски мултинационален ланец на ресторани за пици основан во 1960 година и предводен од извршниот директор Ричард Алисон. Доминос во Македонија постои веќе девет години и е лидер во достава на пици.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Доминос Пица
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака