You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Salience Consulting Makedonija

отворени 2 работни позиции

За компанијата

Консалтинг за управување и организација за професионални услуги исклучиво фокусирана на телекомуникациската индустрија и работа со клиенти како регулатори, оператори, инвеститори и владини министерства. Нашата цел е да ги трансформираме земјите и заедниците преку телекомите преку надминување на стратешкото советодавно работење и да обезбедиме успех со преземање сопственост врз извршувањето.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Salience Consulting Makedonija
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака