You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Алфатек Сервис и Услуги

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Алфатек Сервис и Услуги е компанија која се занимава со машинобраварски услуги, одржување и сервис на машини и опрема во индустриски погони.
Покрај машинобраварските, нудиме и услуги од областа на подмачкувањето. Обезбедуваме професионална помош при воспоставување, реализација и контрола на подмачкувањето во фабрички погони.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со Алфатек Сервис и Услуги
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака