You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пиксел доо

нема отворени работни позиции

За компанијата

Ние сме агенција која се занимава со развој на софтвер и дигитална трансформација, а наша цел е да им помогнеме на компаниите да го развиваат својот бизнис и создаваат трајно партнерства и вредности на нивниот пат кон успехот преку дигиталните канали. Нашата компаниска култура негува пристап насочен кон луѓето и ние сме секогаш тука за вас на секој чекор од вашето дигитално патување, не само со создавање и спроведување на маркетинг стратегија прилагодена на вашите потреби, туку и во консултација со вас за сите ваши други деловни активности.

Со нашето долгогодишно искуство на голем број на проекти, ја заработивме довербата на некои од водечките компании во областа на дигиталната монетизација, кино индустријата, банкарскиот и финансискиот сектор, FMCG, здравствена заштита, образование и други конкуренти сектори. Пиксел е сигурен партнер на вашиот пат кон дигитална трансформација и ви овозможува практичен пристап за растот на вашата компанија.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Пиксел доо
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака