You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Неделкоски Козметикс

отворени 2 работни позиции

За компанијата

ТианДе е руска козметичка компанија за здравје и убавина. Целата палета на производите е направена според традиционални рецепти од Тибет, Кина и Русија. Производите содржат екстракти од растенија и билки, одгледувани во еколошки чисти средини, собирани според лунарниот календар. Водата што се користи во производите е термална вода или вода од морските длабочини. ТианДе е корпорација која има воведено највисоки стандарди за квалитет ISO 9001 GMP стандард.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Неделкоски Козметикс
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака