You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Д.О.О Логинг Електроникс го основавме на Македонскиот пазар во Октомври 1997 година. Настапивме во областа на електрониката и технологијата токму кога тие имаа најголем подем во нашата земја. Се соочивме со голема конкуренција, но полни со ентузијазам се изборивме за сопственото место.
ПОСТОИМЕ ЗА ДА ЈА ПОТТИКНЕМЕ СВЕСТА НА ЛУЃЕТО ЗА ТЕХНОЛОГИЈАТА ВО НАСОКА НА НЕЈЗИНА ПОШИРОКА ПРИМЕНА ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО.
Тоа го постигнуваме преку создавање на дополнителна вредност на нашата понуда, во облик на широк асортиман надграден со знаење, квалитет, поддршка и комплетни решенија за потребите од брзорастечкиот свет на електрониката.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС ДОО
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака