You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Taskforce BPO

нема отворени работни позиции

За компанијата

Taskforce е компанија која обезбедува консултантска и административна поддршка од разновиден карактер, вклучувајќи здравствeни услуги, осигурување и маркетинг. Со цел нашите клиенти целосно да го посветат своето внимание на нивните задачи, Taskforce овозможува долготрајна и значителна оптимизација на администpaтивните процеси.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Taskforce BPO
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака