You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Адвокат Игор Ефремов Штип

нема отворени работни позиции

За компанијата

Адвокат Игор Ефремов обезбедува правни услуги во сите сфери. Дејстувам како полномошник и правен застапник на многу физички, големи и мали домашни правни лица. Големо познавање на судските постапчи(кривични, граѓански и управни). Искуство со голем број на клиенти и препораки, главно на македонски јазик и со соработка со овластен судски преведувач.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Адвокат Игор Ефремов Штип
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака