You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ДЕКРА Арбеит Македонија

отворена 1 работни позиција

За компанијата

DEKRA во Македонија е лидер во областа на човечките ресурси. Основана е во 2006 година одстрана на DEKRA Arbeit Group со седиште во Штутгарт, Германија.

DEKRA Arbeit Group има преку 100 канцеларии во Германија. Интернационално, DEKRA Arbeit Group е присутна во Шпанија, Унгарија, Словачка, Чешка, Полска, Турција, Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија. DEKRA Arbeit настојува и понатаму да ја зајакнува својата позиција на пазарот, преку континуирано ширење на услугите во Централна и Источна Европа.

DEKRA нуди широк спектар на услуги со цел да ги пресретне различните барања на клиентите од областа на човечките ресурси и да обезбеди иновативен концепт на долготрајно вработување и развој на човечкиот капитал, флексибилна и прилагодена кон клиент регрутација, привремено вработување, подучување и професионален развој, истражувања и анализи на пазарот на труд, како и креирање на долготрајни партнерства со своите клиенти.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ДЕКРА Арбеит Македонија
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака