You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Еуровиа

нема отворени работни позиции

За компанијата

Основана во 2010 година, Еуровиа го зазеде заслуженото место во првите редови во индустријата со повеќе од 10 години искуство, динамична и брза адаптација на технолошките промени и добро квалификуван и мотивиран кадар. Нашите услуги ги опфаќаат сите области на градежната индустрија, градежништво, транспортни инфраструктури, водоснабдување, недвижнини и трговија.

Благодарение на искуството стекнато со годините, Еуровиа управува со градилиштата во Р. Северна Македонија, како и со Јужниот дел на Балканот. Успехот на претприемачкиот бизнис се заснова на длабоко вкоренетата корпоративна структура градена со текот на годините.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Еуровиа
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака