You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
CIFLIK WINERY

нема отворени работни позиции

За компанијата

Винаријата Чифлик е семејна винарија лоцирана западно од градот Битола, во пазувите на планината Баба на живописно подрачје под селото Брусник опкружена со прекрасна природа. Винаријата е специјализирана во современото производство на вино, со комбинација на традиционалните рецепти кои се чуваат и негуваат во семејството повеќе од 100 години и со нови најсовремени пристапи, со цел да се креираат вина со извонреден квалитет и неодоливи вкусови. Убавата атмосфера е надополнета со вински ресторан, прекрасни тераси и градини, каде што гостите можат да уживаат во извонредни кулинарски рецепти во комбинација со Чифлик вината.

Поврзани огласи

Оствари контакт со CIFLIK WINERY
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака