You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ЈВС Нет ДООЕЛ

отворена 1 работни позиција

За компанијата

ЈВСНет ДООЕЛ е основана на 01.08.2002 како компанија која се занимава со давање на услуги од областа на Информатичката Технологија. Основна дејност е тековно одржување на компјутерски системи, проектирање, изработка и одржување на компјутерски мрежи, системи за видео надзор, противпожарни системи како и консалтиг од областите наведени погоре.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ЈВС Нет ДООЕЛ
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака