You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
MPG Solutions Skopje

отворени 4 работни позиции

За компанијата

MPG е водечка агенција за маркетинг и продажба во југоисточна Европа. Своите услуги ги нудиме во 8 земји и имаме претставништва во Словенија, Хрватска, Србија и Македонија.
Работиме за регионални и глобални компании во областа на брзо растечката индустрија на производи за широка потрошувачка, храна, пијалоци и услуги, нудејќи клуч на рака и ефективни маркетинг решенија прилагодени на потребите на специфичниот регионален пазар.
Ние сме приватна и локална компанија развиена со помош на меѓународните know-how и експертизи, со докажани резултати и достигнувања.
Ние сме оние кои ја прават разликата, бидејќи ги разбираме целите на нашите клиенти. Така, развиваме активности со цел да се стекне и да се привлече интерес за целната група на потрошувачи.
Нашето знаење и експертиза гарантира дека ќе креираме релевантни и незаборавни моменти кои ќе предизвикаат позитивна промена и ќе остварат ефект.
Нашите докажани техники се користат од страна на нашиот докажан 3 POINT APPROACH кој користи RETAIL-DIGITAL-LIVE комуникациски алати за создавање мерливи резултати.
Ние создаваме причини заради кои луѓето ќе одберат одредени производи или услуги. Дозволете ни да создадеме моменти на инспирација кои ќе направат разлика за Вас.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со MPG Solutions Skopje
 
 

ул. Орце Николов бр. 182А

Email: info@mpg.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака