You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Grouper.mk

отворени 6 работни позиции

За компанијата

Grouper е лансиран во 2011та година како првата платформа за купување на зделки и е game-changer во бизнисот на е-трговија во Македонија.
Денес Grouper.mk е водечки сајт за е-трговија во државата со тим посветен на секојдневно носење на нови најдобри попусти, омилените брендови на продавници и ширење на сите аспекти на е-купувањето.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Grouper.mk
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака