You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ЕММА Едукација

отворени 2 работни позиции

За компанијата

ЕММА Едукација е модерен центар за странски јазици и преводи, којшто во изминативе 4 години, следејќи ги глобалните новитети и трендови нуди сертифицирани и специјализирани курсеви за бројни светски jазици, по нови наставни програми, со современи методи, модерни технологии, интерактивна настава и уверенија според CEFR јазичната рамка.
Во делокругот на својата работа ЕММА Едукација вклучува богато портфолио на преведувачки и толкувачки услуги, дополнето со судски превод од овластени преведувачи за речиси сите јазици.
Креативните културолошки работилници и обуките за професионално надградување, усовршување и личен развој ја заокружуваат автентичноста на успешната деловна приказна, притоа издвојувајќи ја ЕММА Едукација како препознатлив, посветен и доверлив партнер на своите ученици, клиенти и соработници.

Изберете ја ЕММА Едукација и инвестирајте во јазиците како Ваш билет кон глобалниот свет!

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со ЕММА Едукација
 
 

ул. Анастас Митрев бр. 11 Аеродром

Email: info@emma.mk

Коментари
Внеси оцена и препорака