You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Дока-Текстил ДОО

нема отворени работни позиции

За компанијата

Дока-Текстил е текстилна компанија од Валандово со 80 вработени. Изработуваме нарачки по налог на странски добавувачи во кои е вклучено шиење, контрола, пегла и пакување на текстилни производи, истовремено работиме и со наши модели кои ги пласираме на македонскиот пазар.

Поврзани огласи

Оствари контакт со Дока-Текстил ДОО
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака