You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
DEMAKS NOVA INT

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Компанијата Демакс Нова е основана 2002 година од кога е постојанo присутна на македонскиот пазар за додатоци во исхраната. Од 2006 година е генерален регионален застапник за производите на британскиот производител на додатоци во исхраната, HeathAid.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со DEMAKS NOVA INT
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака