You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Нова Пошта

отворени 5 работни позиции

За компанијата

НОВА ПОШТА ДООЕЛ нуди брза и навремена достава на пратки со професионален обучен кадар на целата територија на Република Македонија.
Адресирањето на пратките се врши со помош на електронски уреди што гарантира максимална прецизност при доставата.
Доставата се врши со нови возила кои ги задоволуваат најстрогите стандарди за вршење на поштенски услуги како и задоволување на еколошките норми.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Нова Пошта
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака