You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
МИСС МАРГАРИДА -ПЛЕТАРА

нема отворени работни позиции

За компанијата

Мисс Маргарида е занаетчиска фирма за машинска и рачна иузработка на плетени производи,компјутерско дизајнирање и програмирање на плетки за изработка на истите.Основана е 2013 година ,има верификувано програми за обука за машинско и рачно плетење кои се признати од страна на МОН во делот на неформалното образование.Изработува производи за домашен и странски пазар

Поврзани огласи

Оствари контакт со МИСС МАРГАРИДА -ПЛЕТАРА
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака