You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Плексус Дуо

нема отворени работни позиции

За компанијата

Центар за физикална терапија и рехабилитација во кои се нудат различни видови терапии:
1. Кинезитерапија (Корективни вежби, вежби за кифози и сколиози, вежби за трудници итн.);
2. Електротерапија (Ултразвук, струи (DD, IF, Galvan);
3. Медицинска масажа

Поврзани огласи

Оствари контакт со Плексус Дуо
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака