You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Здружение за развој и активизам АКВА Струга

отворени 3 работни позиции

За компанијата

Мисија на Здружението за развој и активизам Аква од Струга е да придонесе кон
локалниот развој, локалната демократија и граѓанскиот активизам во регионот на Струга,
Охрид и Вевчани, а негови основни цели се: зголемување на улогата на граѓанскиот сектор во локалниот развој, поддршка и јакнење на младинскиот активизам во локалната заедница.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Здружение за развој и активизам АКВА Струга
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака