You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Superior Dispatch Service

отворени 3 работни позиции

За компанијата

Superior Dispatch Service е компанија лоцирана во Штип, Македонија, базирана на услуги во транспортната индустрија за клиенти во САД .

Нашите први чекори ги направивме во 2017 година, почнувајќи со само тројца вработени, со цел да обезбедиме одлични услуги во една од најголемите и најбрзорастечките индустрии во САД, транспортната индустрија, која е од витално значење за напредок на секој град.

Во последователните години не само што успеавме да им пружиме професионални услуги на нашите ценети клиенти, туку и да составиме разновиден менаџерски тим кој брои долгогодишно искуство во индустријата низ сите начини на транспорт, при што прераснавме во тим од 100 вработени во неколку оддели. како што се Operations, Safety, Recruiting, Accounting, HR, Brokerage.

Како компанија што рапидно расте, ние се фокусираме на константно подобрување на целата организација и се грижиме за секој член на тимот да обезбедиме одлични можности за личен и професионален раст.

Поврзани огласи


Повеќе

Повеќе

Повеќе
Оствари контакт со Superior Dispatch Service
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака